Mardin Halı Yıkama Merkezi

Kaliteli Koltuk Temizliği

koltuk temizliğiHayatımızın evde geçirilen hemen her anında kullandığımız halı ve koltuklarımızın hijyen noktasında yeterli olması, geçirilen vaktin sağlığı ve huzuru ile bizlere mükemmel anlar yaşatacaktır. Temiz koltuklarda geçirilen vakit ile kirli, rengi bozulmuş, kirden dolayı ömrü kısalan koltuklarda geçirilen vakit kıyas edildiğinde ilk tercihin bizlere daha kaliteli ve mutlu bir hayat sunacağı şüphesizdir.  Düşünsenize kirli koltuklarda büyüyen çocuklarınızın duyduğu ızdırabı… Televizyon izlemek, mışıl mışıl uyumak için bulundukları zeminlerin birer kir yuvası olduğunu. Gelecek nesillerin temiz ve stabil ortamlardan geçtiğine inanan Robin Halı Yıkama, temiz koltuklar için Mardin halı yıkama sektöründe büyük gelişmeler kaydetmiştir. Temiz ve güzel görünen koltuklara sahip olmak için vakit kaybetmeden kaliteli koltuk temizliği hizmeti veren hattımızı arayabilirsiniz.

Kaliteli Koltuk Temizliği Nasıl Yapılmalıdır?

Koltuk temizliği için bizlere başvurmadan önce evlerinizde kaliteli koltuk temizliği için kullanılabilecek yöntemlerinden bahsetmek isteriz. Sürekli koltuk yıkama hizmeti almak hem sizleri hem de bütçenizi yoracağından bütçe dostu Robin Halı Yıkama ailesi olarak bu yöntemlerden bahsetmek isteriz.

  • Koltuk, kanepe ve halılarınızı temizlemeden önce elektrikli süpürge yardımıyla tozunu almanız gerekmektedir. Bu durum; koltuklarınızın üzerinde barınan kirlerin temizlik esnasında su ile temasından sonra döşeme ve kumaşların altına geçmemesini sağlayacaktır. Kaliteli koltuk temizliği yapmadan önce gerçekleştireceğiniz koltuklarınızın tozunu alma işleminde fırça vb. aletleri kullanmamanız gerekmektedir. Fırça ile bu işlemi yapmanız demek tozların sadece sağa sola savrulmasına sebep olacaktır.
  • Temizleme işlemini bitirdikten sonra ılık su ve (çamaşır suyu gibi ağartıcı etkisi bulunmayan) bir deterjan ile oluşturulacak çok yoğun olmayan bir karışım yardımıyla bastırmadan ve ovalayarak koltuklarınızı silmeniz gerekmektedir.
  • Ovalama yoluyla sildiğiniz koltuklarda su kalmaması için karışım miktarını oldukça iyi ayarlamanız gerekmektedir. karışımda çok su olması, geç kuruma neticesinde meydana gelebilecek tahrişlere sebep olacaktır.
  • Silme işlemi bittikten sonra su emici bir bez yardımıyla silinen koltuğun üzerinde fazladan kalmış karışım artıklarının alınması gerekir.
  • Bu işlemi takip eden 8 saat sonrasında halen koltuklarınızda kirli bir görüntü kalmış ise işi uzmanına bırakmanın zamanı gelmiş demektir. Hemen 24 saat hizmet veren Robin Halı Yıkama hizmet numarasını arayıp koltuklarınızın detaylı ve hijyenik temizlik için evinizden alınmasını istemelisiniz.

Tags: , ,

Related posts

Comments are currently closed.

Top